ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj FAQFAQ   SzukajSzukaj     RejestracjaRejestracja 

horodkop

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Horoskop-Urodzinowy.pl Strona Główna -> Nowości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kina
Gość

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 10:35 pm    Temat postu: horodkop Odpowiedz z cytatem

ale scieme walicie widomo ze kazdy znak ma swa forme bierzecie jak jak psychologia kazdy z nas ni jest wystarczy sie skupic a pzrykladem tego jet ze horoskop ma rozne znaki wiadomo ze skorpion czy strzelec waga czy tez inny znak maja inne osobowosci wiec niebazujcie naty bo kazdy ma prwo wobec znaku byc innym niekazcie ludziom wierzyc w te bezdety to smieszne,,
Powrót do góry
Reklama
weniczka84

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 8:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pomysł he he... Kto odgadnie jakim znakiem zodiaku jest ta troszkę hmmm... "zagubiona" (chciałam użyć innego słowa niach niach) dziewczyna?Laughing I tyle błędów narobić w tak krótkiej wypowiedzi.... Och Kinga wstyd Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bozenka
Prawie jak wróżka

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 2:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1) NIKT tu ściemy nie wali.
2) NIKT nikogo nie zmusza do wierzenia w horoskopy.
3) To ciekawe że chcesz zostać dostrzeżona w tłumie, ale chyba sobie forum pomyliłaś. Jeśli masz coś do NASZEGO FORUM to zaraz w beret zarobisz Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Magdalenka

PostWysłany: Sro Mar 26, 2008 5:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak masz jakiś problem napisz do przyjaciółki...A horoskop nie zawsze sie psrawdza ale raczej po częsci w jakimś stopniu napewno... Very Happy
ewaklos2

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 10:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdzaja sie ale nie zawsze odrazu......
Tomek
Gość

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:41 am    Temat postu: Re: horodkop Odpowiedz z cytatem

czy ktos tak naprawde jest w stanie powiedziec czym jest horoskop.bo mnie sie wydaje ze w ogromnej mierze to my sami go tworzymy czytajac je staramy sie analizowac co w nich napisane dobrego i co zlego. Jesli ktos wierzy w nie stara sie unikac cytuacji negatywnych a to co ma spotkac go dobrego sam tworzy.dla mnie horoskop nie jest niczym zlym lubie je czytac ale czy chce w nie wierzyc zalezy tylko ode mnie.pozdrawiam...........
Powrót do góry
ada

PostWysłany: Sro Lip 14, 2010 10:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oczywiście każdy z nas ma prawo wierzyc w co chce. Moim zdaniem człowiek pozytywny przyciąga do siebie pozytywne zdarzenia. Zakłada w swojej głowie pozytywny plan i go realizuje. Tak samo czytając horoskop można w niego wierzyc i nastawic się pozytywnie lub też nie Wink))
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Horoskop-Urodzinowy.pl Strona Główna -> Nowości Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach