| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kina Gość
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:35 pm Temat postu: horodkop |
|
|
| ale scieme walicie widomo ze kazdy znak ma swa forme bierzecie jak jak psychologia kazdy z nas ni jest wystarczy sie skupic a pzrykladem tego jet ze horoskop ma rozne znaki wiadomo ze skorpion czy strzelec waga czy tez inny znak maja inne osobowosci wiec niebazujcie naty bo kazdy ma prwo wobec znaku byc innym niekazcie ludziom wierzyc w te bezdety to smieszne,, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
weniczka84
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 8:48 am Temat postu: |
|
|
Mam pomysł he he... Kto odgadnie jakim znakiem zodiaku jest ta troszkę hmmm... "zagubiona" (chciałam użyć innego słowa niach niach) dziewczyna? I tyle błędów narobić w tak krótkiej wypowiedzi.... Och Kinga wstyd  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozenka Prawie jak wróżka

|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 2:07 pm Temat postu: |
|
|
1) NIKT tu ściemy nie wali.
2) NIKT nikogo nie zmusza do wierzenia w horoskopy.
3) To ciekawe że chcesz zostać dostrzeżona w tłumie, ale chyba sobie forum pomyliłaś. Jeśli masz coś do NASZEGO FORUM to zaraz w beret zarobisz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdalenka
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Jak masz jakiś problem napisz do przyjaciółki...A horoskop nie zawsze sie psrawdza ale raczej po częsci w jakimś stopniu napewno...  _________________ Jaka jestem JA taka jest Polska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaklos2

|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 10:02 am Temat postu: |
|
|
Sprawdzaja sie ale nie zawsze odrazu...... _________________ EWAKLOS2;-) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek Gość
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 11:41 am Temat postu: Re: horodkop |
|
|
| czy ktos tak naprawde jest w stanie powiedziec czym jest horoskop.bo mnie sie wydaje ze w ogromnej mierze to my sami go tworzymy czytajac je staramy sie analizowac co w nich napisane dobrego i co zlego. Jesli ktos wierzy w nie stara sie unikac cytuacji negatywnych a to co ma spotkac go dobrego sam tworzy.dla mnie horoskop nie jest niczym zlym lubie je czytac ale czy chce w nie wierzyc zalezy tylko ode mnie.pozdrawiam........... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ada
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 10:38 am Temat postu: |
|
|
oczywiście każdy z nas ma prawo wierzyc w co chce. Moim zdaniem człowiek pozytywny przyciąga do siebie pozytywne zdarzenia. Zakłada w swojej głowie pozytywny plan i go realizuje. Tak samo czytając horoskop można w niego wierzyc i nastawic się pozytywnie lub też nie )) _________________ całe życie się uczymy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|