|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nawrotka
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 12:42 pm Temat postu: Facet Rak |
|
|
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewien problem.. z autopsji i róznych innych źródeł wnioskuję że facet spod znaku raka to najgorsze co może spotkać kobietę
Nie wiem czy to ja mam takie szczęscie ale już nie pierwszy raz zauważam iż to strasznie ciężki charakter... Zazdrośnik, egoista, kłamca, oszust, aktor... Niesamowicie podejrzliwy... hmm bezpodstawnie podejrzliwy, kontroluje każdy ruch swojej wybranki przy czym sam nie jest taki swięty. Infantylny i często zawodzi w trudnych sytuacjach. Trudno logicznie zargumentować jego postępowanie - mało tego sam swojego zachowania nie potrafi logicznie wytłumaczyć...
To oczywiście tylko moje spostrzeżenia, ale bardzo chciałabym usłyszeć co wy sądzicie na ten temat.. zgadzacie sie czy spotkaliscie sie z zupełnym przeciwieństwem opisanego 'przypadku'
Przy okazji pragnę zaznaczyć ze post nie miał na celu nikogo obrazić !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
bozenka Prawie jak wróżka

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Raki lubią poczucie bezpieczeństwa, zawsze zapinają pasy. Ważne jest dla nich ciepło domowego ogniska, rozpalają je w salonie. Są niezwykle bogaci wewnętrznie, chociaż na zewnątrz pożal się Boże. Mają szerokie uzdolnienia, których nigdy nie ujawniają, z lenistwa. Nigdy nie podejmują pochopnych decyzji - z ich podejmowaniem mają często problemy, tydzień zastanawiają się czy zmyć naczynia. Często egoiści, nie lubią iść na ustępstwa, uważają, że ich racja jest jedyna i właściwa. Raczej sympatycznie, jednak w towarzystwie mało charyzmatycznie, często nie zwracają na siebie uwagi, pierdzą. Cenieni eksperci, ze zdolnościami językowymi - zazwyczaj znają esperanto, bo to dobry bajer na babki. Przyjaciół znajdą wśród Skorpionów, Raków, Ryb również Panny są przychylne, chociaż razem strasznie śmierdzą
a tak na serio, to przyjaciółka zwierzała mi się że jej chłopak taki jak go opisałaś. niestety to prawda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariomatt
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
| Prawda, prawda nioch nioch nioch |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 12:01 pm Temat postu: |
|
|
ja np. lubie bekać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariomatt
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 3:17 pm Temat postu: |
|
|
| Z tymi slowami wytluszczonym drukiem zgadzam sie w zupelnosci,szczegolnie sprawdza sie to po gorzole (alkoholu po Polsku),reszta tez jest prawda wiecej niz mniej! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:31 pm Temat postu: |
|
|
hehe, bawi mnie to, że ktoś to sobie wymyślił dla śmiania i to się w dodatku sprawdza ^^  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|