ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj FAQFAQ   SzukajSzukaj     RejestracjaRejestracja 

Facet Rak

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Horoskop-Urodzinowy.pl Strona Główna -> Lipiec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nawrotka

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 12:42 pm    Temat postu: Facet Rak Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewien problem.. z autopsji i róznych innych źródeł wnioskuję że facet spod znaku raka to najgorsze co może spotkać kobietę Wink
Nie wiem czy to ja mam takie szczęscie ale już nie pierwszy raz zauważam iż to strasznie ciężki charakter... Zazdrośnik, egoista, kłamca, oszust, aktor... Niesamowicie podejrzliwy... hmm bezpodstawnie podejrzliwy, kontroluje każdy ruch swojej wybranki przy czym sam nie jest taki swięty. Infantylny i często zawodzi w trudnych sytuacjach. Trudno logicznie zargumentować jego postępowanie - mało tego sam swojego zachowania nie potrafi logicznie wytłumaczyć... Smile

To oczywiście tylko moje spostrzeżenia, ale bardzo chciałabym usłyszeć co wy sądzicie na ten temat.. zgadzacie sie czy spotkaliscie sie z zupełnym przeciwieństwem opisanego 'przypadku' Wink
Przy okazji pragnę zaznaczyć ze post nie miał na celu nikogo obrazić !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama
bozenka
Prawie jak wróżka

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 5:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Raki lubią poczucie bezpieczeństwa, zawsze zapinają pasy. Ważne jest dla nich ciepło domowego ogniska, rozpalają je w salonie. Są niezwykle bogaci wewnętrznie, chociaż na zewnątrz pożal się Boże. Mają szerokie uzdolnienia, których nigdy nie ujawniają, z lenistwa. Nigdy nie podejmują pochopnych decyzji - z ich podejmowaniem mają często problemy, tydzień zastanawiają się czy zmyć naczynia. Często egoiści, nie lubią iść na ustępstwa, uważają, że ich racja jest jedyna i właściwa. Raczej sympatycznie, jednak w towarzystwie mało charyzmatycznie, często nie zwracają na siebie uwagi, pierdzą. Cenieni eksperci, ze zdolnościami językowymi - zazwyczaj znają esperanto, bo to dobry bajer na babki. Przyjaciół znajdą wśród Skorpionów, Raków, Ryb również Panny są przychylne, chociaż razem strasznie śmierdzą

a tak na serio, to przyjaciółka zwierzała mi się że jej chłopak taki jak go opisałaś. niestety to prawda Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mariomatt

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 9:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda, prawda nioch nioch nioch
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bozenka
Prawie jak wróżka

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 12:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja np. lubie bekać Very Happy
Powrót do góry
Mariomatt

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 3:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tymi slowami wytluszczonym drukiem zgadzam sie w zupelnosci,szczegolnie sprawdza sie to po gorzole (alkoholu po Polsku),reszta tez jest prawda wiecej niz mniej!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bozenka
Prawie jak wróżka

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 1:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe, bawi mnie to, że ktoś to sobie wymyślił dla śmiania i to się w dodatku sprawdza ^^ Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Horoskop-Urodzinowy.pl Strona Główna -> Lipiec Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: