| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
trolltoni
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 11:12 am Temat postu: o tym niby lenistwie |
|
|
TO WSZYSTKO NIE TAK
Po pierwsze primo: kobiety uwazaja, ze sa leniwe gdy na chwile przytula pupe do kanapy (maja wyrzuty sumienia, ze w tym momencie NIC nie robia). Podczas gdy faceci, spedzaja na tej samej kanapie wiekszosc swojego wolnego czasu (na ogol w pozycji horyzontalnej) i... uwazaja to za zasluzony odpoczynek.
Sami widzicie: blad w zalozeniu, roznica spojrzenia na te sama sprawe
Po drugie seccundo: blizniak NIGDY nie jest leniwy, przeciwnie to najbardziej aktywny ze wszystkich znakow. Zas jesli do czegos konkretnego sie nie pali to nie z lenistwa - a jedynie z braku zainteresowania tematem. Rutyna nas nudzi, to wszystko.
Pozdrawiam braci blizniakow i proponuje: NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
 |
bozenka Prawie jak wróżka

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
no wreszcie ktoś tu pisze do rzeczy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaklos2

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 5:36 pm Temat postu: |
|
|
do rzeczy i na temat juz cie lubie trolltoni madze mowisz  _________________ EWAKLOS2;-) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
może trolltoni by zapodał/a więcej info o sobie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaklos2

|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 4:52 pm Temat postu: |
|
|
 _________________ EWAKLOS2;-) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cashern

|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 6:18 pm Temat postu: Re: o tym niby lenistwie |
|
|
IMO mocno zalezy od konkretnej osoby, znam pare zenskich koziorozcow, ktore momentami tak tracily sily, ze przez pare tygodni byly zdolne sie nie podnosic z lozka, a koziorozce sa z zalozenia najpracowitsze .
Jako meski byk musze stwierdzic, ze jestem leniwy, a patrzac na miesiac w ktorym sie urodzilem, nie dziwilbym sie innym z pod tego samego znaku gdyby tez byli I nie widze powodu jako facet, zeby na to patrzec inaczej (zasluzony odpoczynek, czy cokolwiek.. mam ochote to sie lenie )
| trolltoni napisał: | Sami widzicie: blad w zalozeniu, roznica spojrzenia na te sama sprawe
Po drugie seccundo: blizniak NIGDY nie jest leniwy, przeciwnie to najbardziej aktywny ze wszystkich znakow. Zas jesli do czegos konkretnego sie nie pali to nie z lenistwa - a jedynie z braku zainteresowania tematem. Rutyna nas nudzi, to wszystko. |
Jak blizniak blizniakowi slodzil..
Z moich obserwacji blizniakow wynika, ze wiekszosc rzeczy majacych zwiazek z zyciem codziennym to rutyna, a komentowanie cudzych blogow i intrygi sa naprawde fajne.. (tak wiem jestem zlosliwy:) ). Nigdy nie rozumialem blizniakow, a szczegolnie blizniakow z rozbitych rodzin, ktore stracily zupelnie nadzieje.. moze po prostu nie mam porownania, ani sily na 'ratowanie' takich znajomych..
| Cytat: | Pozdrawiam braci blizniakow i proponuje: NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC  |
Moim zdaniem kazdym blizniak jest zwariowany z definicji
A na koniec doczepie sie jeszcze po blizniaczemu, chociaz blizniakiem nie jestem:
Zdecyduj sie przy piszesz po polsku czy po lacinie, bo jak masz oba na raz to brzmisz jakbys sie popisywal czyms o czym pojecia nie masz (a przynajmniej jest pobiezne) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 6:16 am Temat postu: |
|
|
hej to że jestem czepialska to źle czy jak ?  |
|
| Powrót do góry |